Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse
Tökéletes tisztaság mérgek nélkül KataBoltja.hu logó
Regisztráció Kosár
Rendelésedet 990 Ft-ért szállítjuk, 11.900 Ft felett ingyenes a szállítás.

1. Honnan tudom, ha a mosódió már nem jó? Mert alacsony hőfokon többször is használható, mint 3-4 alkalom.

Amikor teljesen kioldódik a saponin a mosódió héjából, a héj egészen vékony, száraz és törékeny lesz. Szinte papír vékonyságú. Kivilágosodik, és nedvesen sem ragad már. Ekkor már biztosan kidobhatod. 

2. Egy kis segítséget kérnék a mosódió használatához. A szomszédom azt állítja csak olyan mosógépben használható, aminél leállítható az öblítő program, mert az öblítővízben újra kioldódik a mosódió. Igaz ez?

Az teljesen igaz, hogy az öblítéskor is oldódik szaponin a mosódióból, de ez csak lágyítja a vizet, és ezzel elősegíti az öblítő/mosóparfüm működését. Így illatosabbak és puhábbak lesznek a ruhák. Tehát kérlek, mindenképpen hagyd benn az öblítés során is a mosódiót!

3. Milyen különbséget tapasztalok, amikor a bolti mosószerről mosódióra térek át?

A mosódió használatakor eleinte furcsa lehet, hogy – a hagyományos mosóporokhoz képest - szinte nem habzik a mosógépben. Ettől még szép tisztára mossa a ruhákat! Nem illatosít, viszont öblítő nélkül is csodásan puhák lesznek a ruhák tőle.

4. Illatos lesz-e a mosódióval mosott ruha?

A mosódióhéj a kellemetlen szagokat kiveszi a ruhákból, de nem illatosít, vagyis semleges, "vízillatú" ruhát eredményez. Így, ha illatos ruhákat szeretnél, tegyél az öblítős rekeszbe mosóparfümöt! Ha még a megszokott öblítődhöz ragaszkodsz - ez így nem biomosás! - feleannyi elég belőle, mert csak az illat miatt kell adnod a mosáshoz, ugyanis a mosódió lágyítja a vizet, így a ruhák finom puhák lesznek tőle.

5. Azt tapasztalom, hogy bár a ruhák szép tiszták lesznek, és a legtöbb foltot is kiviszi a mosódió, a fehér ruhák nem lesznek olyan szép fehérek. Miért? Mit tegyek?

Igen, a mosódióhéj alaposan tisztít, de NEM fehérít! A fehér ruhák mosásához, áztatásához ezért érdemes fehérítőt (nátrium-perkarbonátot vagy szódabikarbónát) adnod. Részleteket lásd a fehérítés címszó alatt!

Fizetés

Megrendelésedet kétféleképpen tudod kifizetni. Fizethetsz előreutalással vagy készpénzzel.

Részletek

Szállítás

Megrendelt termékeidet, a csomagodat a GLS futárja kézbesíti 2-5 napon belül, munkaidőben 8-17 óráig.

További részletek

Szívesen segítek

Kérdésed van? Nem találsz egy terméket, vagy egy számodra fontos információt? Segítek. Kattints ide!

Részletek