Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse
Tökéletes tisztaság mérgek nélkül KataBoltja.hu logó
Regisztráció Kosár
Rendelésedet 990 Ft-ért szállítjuk, 11.900 Ft felett ingyenes a szállítás.

A regisztrációról

A www.kataboltja.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogató számára rendelkezésre áll, és térítésmentes. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalra való belépéshez kötött.

Hogyan tudok regisztrálni?
A látogató a fejléc jobb felső sarkában található "Regisztráció" menüpontra kattintva tud regisztrálni, ahol a következő adatok megadása kötelező: e-mail cím, jelszó. Ugyanitt kerül sor az Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek kötelező elfogadására.
A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő e-mailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan tudom a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való sikeres belépés után a bal felső sarokban található "Profilod" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok. Ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.
A profiladatok módosítása után a rendszer a változtatásokról értesítést küld a megadott e-mail címre.

Mit kell tennem abban az esetben, ha elfelejtettem a jelszavamat?
A "Belépés" menüpontban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet, és a rendszer azonnal megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a webáruházba.

Hogyan tudom az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó a fiókját és adatait a "Profilod" menüpontban, a "Profil törlése" gombra kattintva tudja kezdeményezni. Ekkor a rendszer véglegesen és visszavonhatatlanul törli a webáruház rendszeréből a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat.
A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a megadott e-mail címre az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.
 

Fizetés

Megrendelésedet kétféleképpen tudod kifizetni. Fizethetsz előreutalással vagy készpénzzel.

Részletek

Szállítás

Megrendelt termékeidet, a csomagodat a GLS futárja kézbesíti 2-5 napon belül, munkaidőben 8-17 óráig.

További részletek

Szívesen segítek

Kérdésed van? Nem találsz egy terméket, vagy egy számodra fontos információt? Segítek. Kattints ide!

Részletek