Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat elolvastam, megértettem és elfogadom.
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse
Tökéletes tisztaság mérgek nélkül KataBoltja.hu logó
Regisztráció Kosár
Rendelésedet 1.490 Ft-ért szállítjuk, 14.900 Ft felett ingyenes a szállítás.

1. Honnan tudom, ha a mosódió már nem jó? Mert alacsony hőfokon többször is használható, mint 3-4 alkalom.

Amikor teljesen kioldódik a saponin a mosódió héjából, a héj egészen vékony, száraz és törékeny lesz. Szinte papír vékonyságú. Kivilágosodik, és nedvesen sem ragad már. Ekkor már biztosan kidobhatod. 

2. Egy kis segítséget kérnék a mosódió használatához. A szomszédom azt állítja csak olyan mosógépben használható, aminél leállítható az öblítő program, mert az öblítővízben újra kioldódik a mosódió. Igaz ez?

Az teljesen igaz, hogy az öblítéskor is oldódik szaponin a mosódióból, de ez csak lágyítja a vizet, és ezzel elősegíti az öblítő/mosóparfüm működését. Így illatosabbak és puhábbak lesznek a ruhák. Tehát kérlek, mindenképpen hagyd benn az öblítés során is a mosódiót!

3. Milyen különbséget tapasztalok, amikor a bolti mosószerről mosódióra térek át?

A mosódió használatakor eleinte furcsa lehet, hogy – a hagyományos mosóporokhoz képest - szinte nem habzik a mosógépben. Ettől még szép tisztára mossa a ruhákat! Nem illatosít, viszont öblítő nélkül is csodásan puhák lesznek a ruhák tőle.

4. Illatos lesz-e a mosódióval mosott ruha?

A mosódióhéj a kellemetlen szagokat kiveszi a ruhákból, de nem illatosít, vagyis semleges, "vízillatú" ruhát eredményez. Így, ha illatos ruhákat szeretnél, tegyél az öblítős rekeszbe mosóparfümöt! Ha még a megszokott öblítődhöz ragaszkodsz - ez így nem biomosás! - feleannyi elég belőle, mert csak az illat miatt kell adnod a mosáshoz, ugyanis a mosódió lágyítja a vizet, így a ruhák finom puhák lesznek tőle.

5. Azt tapasztalom, hogy bár a ruhák szép tiszták lesznek, és a legtöbb foltot is kiviszi a mosódió, a fehér ruhák nem lesznek olyan szép fehérek. Miért? Mit tegyek?

Igen, a mosódióhéj alaposan tisztít, de NEM fehérít! A fehér ruhák mosásához, áztatásához ezért érdemes fehérítőt (nátrium-perkarbonátot vagy szódabikarbónát) adnod. Részleteket lásd a fehérítés címszó alatt!

Fizetés

Megrendelésedet kétféleképpen tudod kifizetni. Fizethetsz előreutalással vagy készpénzzel.

Részletek

Szállítás

Megrendelt termékeidet, a csomagodat a GLS futárja kézbesíti 2-5 napon belül, munkaidőben 8-17 óráig.

További részletek

Szívesen segítek

Kérdésed van? Nem találsz egy terméket, vagy egy számodra fontos információt? Segítek. Kattints ide!

Részletek