Bejelentkezés

Ha elfelejtette a jelszavát, ide kattinva kérhet újat.
Mégse

Regisztráció

Az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat elolvastam, megértettem és elfogadom.
Regisztrált már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhet!
Mégse
Tökéletes tisztaság mérgek nélkül KataBoltja.hu logó
Regisztráció Kosár
Rendelésedet 1.490 Ft-ért szállítjuk, 14.900 Ft felett ingyenes a szállítás.

A regisztrációról

A www.kataboltja.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogató számára rendelkezésre áll, és térítésmentes. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalra való belépéshez kötött.

Hogyan tudok regisztrálni?
A látogató a fejléc jobb felső sarkában található "Regisztráció" menüpontra kattintva tud regisztrálni, ahol a következő adatok megadása kötelező: e-mail cím, jelszó, lakcím és telefonszám - ezek szükségesek a pontos kiszállításhoz, számlázáshoz. Ugyanitt kerül sor az Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek kötelező elfogadására.
A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő e-mailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan tudom a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való sikeres belépés után a bal felső sarokban található "Profilod" menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok. Ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.
A profiladatok módosítása után a rendszer a változtatásokról értesítést küld a megadott e-mail címre.

Mit kell tennem abban az esetben, ha elfelejtettem a jelszavamat?
A "Belépés" menüpontban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet, és a rendszer azonnal megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a webáruházba. Ha mégsem sikerül, akkor kérlek, írj egy emailt a kataboltja01@gmail.com email címre vagy hívj fel a 06/30 939 9798 telefonszámon és megpróbálok azonnal segíteni.

Hogyan tudom az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó a fiókját és adatait a "Profilod" menüpontban, a "Profil törlése" gombra kattintva tudja kezdeményezni. Ekkor a rendszer véglegesen és visszavonhatatlanul törli a webáruház rendszeréből a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat.
A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a megadott e-mail címre az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.
 

Fizetés

Megrendelésedet kétféleképpen tudod kifizetni. Fizethetsz előreutalással vagy készpénzzel.

Részletek

Szállítás

Megrendelt termékeidet, a csomagodat a GLS futárja kézbesíti 2-5 napon belül, munkaidőben 8-17 óráig.

További részletek

Szívesen segítek

Kérdésed van? Nem találsz egy terméket, vagy egy számodra fontos információt? Segítek. Kattints ide!

Részletek